HubFora

Accu voor Asus a33-m50 

Additional Details

Als deze laptop heeft niet ingeschakeld na het indrukken van de knop moeten we om ervoor te zorgen dat het de macht van de voedingsadapter krijgt. Goed hebt u een multimeter. Dan meten alleen spanning op de stekker. Het moet zeggen: 19V.

Als u nog geen een multimeter dan proberen te lenen of om een andere voedingsadapter. Deze laptop toont niet enig licht als werkende voedingsadapter is aangesloten. Een LED-lampje brandt alleen wanneer het is opladen van de batterij.

Als alle pogingen om het vermogen op bestandstests niet slaagt dan willen we nemen van de harde schijf uit en sluit deze aan op een SATA naar USB adapter. Er zullen wat werk met een schroevendraaier betrokken zijn dus u moet een ergens vandaan te krijgen.

Zet de laptop kant naar beneden. Er is een cover van de harde schijf met twee schroeven.
Verwijder deze schroeven en schuif de cover aan de zijkant. Zal er een caddy voor harde schijf dat moet worden dia's naar de kant. De caddy voor harde schijf uitlichten.


Het is OK om te leven dat harde schijf in de caddy maar ik neem het meestal uit zoals in de caddy harde schijf temperatuur hoger is.


Je moet een SATA naar USB adapter hier. De goedkope ones zijn voor minder dan een tenner. En het merk degenen kunnen naar 30 USD. Beiden zijn goed voor een data recovery thuis.
Hoe aan te sluiten is getoond in onderstaande afbeeldingen.

Belangrijke tip. Er zijn adapters voor laptop harde schijven die niet een lichtnetadapter hebben en dus zijn ze goedkoper. Zorg ervoor dat je een adapter met een voeding omdat soms een harde schijf kan niet van de USB-macht inschakelen. Er zijn ook hogere kwaliteit voedingsadapters. Lijkt erop dat adapters met lijnen op de plastic beschermhuls beter dan degenen met stippen op het omhulsel.

Als de laptop nog steeds ingeschakeld en laarzen maar niet naar Windows te gaan moeten we hier een bootable CD te booten van de laptop naar een besturingssysteem.
Beste keuze hier is Ubuntu CD. Het is beschikbaar gratis te downloaden vanaf het Internet.

Wanneer u wilt opstarten van de laptop vanaf deze schijf duw de knoop van de macht en onmiddellijk druk op de Esc-toets een paar keer. Er verschijnt een menu met opstartopties.
 

Asked in Fashion & Accessories - 79 days ago

Tags: Accu voor Asus a33-m50 

Answer now
Report abuse
Rate this : 0 0

Ask a Question

Ask now

Categories

© 2013 HubFora Ask Questions. Get Answers. All rights reserved. Powered by Answer Script

Search